În perioada 16-18 decembrie a.c., în stațiunea turistică Uludağ se va desfășura o nouă ediție a celui mai mare festival de iarnă din Turcia, Snow Weekend.

De la prima ediție, în 2006, evenimentul a început să fie organizat anual, în luna decembrie, în regiunea Uludağ și a devenit rapid cel mai mare festival de iarnă din Turcia.

Aceasta este cea de-a 17 ediție și se va desfășura la Hotel Grand Yazici Uludağ. În programul de 3 zile ale festivalului vom regăsi DJ și artiști celebri în Turcia, dar și în plan internațional (DJ Cisetta, Mathilda, Berkay, Irem Derici, Bugra Sancaktar, Batikan Ayyildiz etc.). De altfel, concertele, evenimentele și atelierele se adresează în principal tinerilor și studenților.

Cei care îndeplinesc condițiile de participare pot face rezervări pentru Festivalul Snow Weekend, pe site-ul oficial la Festivalului Snow Weekend.

Biletul pentru festival include participarea la evenimente și cazarea pentru hotel. Separat se vor plăti băuturile premium în barurile menajate în timpul festivalului, serviciile la hotel (room service, masaj, precum și sporturile de iarnă motorizate sau nemotorizate.

Nu este posibilă participarea la festival pentru cei cazați în afara hotelurilor festivalului.

Cazare Festival Snow Weekend
Cazare Festival Snow Weekend

CITEȘTE ȘI: Sporturi de iarnă și distracție în stațiunea Uludağ, aflată la doar 190 km de Istanbul

Un comentariu la „Cel mai mare festival de iarnă din Turcia: Snow Weekend

Comentariile sunt închise.