turism medical

Pe lângă patrimoniul său bogat ca destinație turistică, Turcia oferă servicii medicale pentru aproximativ 1,2 milioane de turiști care vin din Europa.

Piața globală a turismului medical a atins recent 100 de miliarde de dolari anual, în medie 10.000 de dolari pentru o persoană.

Turiștii străini care vin în Turcia pentru intervenții medicale optează cel mai frecvent pentru operații estetice, transplant de păr, chirurgie cardiacă, ortopedie, oncologie, sănătate dentară și fertilizare in vitro.

Platforma destinată turismului medical

În sprijinul celor interesați de servicii medicale în Turcia, a fost lansată o platformă privată destinată turismului medical. Inițiativa aparține unor profesioniști turci din domeniul sănătății, informaticii și marketingului digital, care s-au grupat sub cupola – „Health in Everywhere”.

Comerț electronic și marketing digital

Acesta nu este doar un site web sau o organizație care își propune să gestioneze turismul de sănătate, ci inițiatorii proiectului își propun să îndeplinească prin intermediul platformei toate cerințele pacienților. Pe lângă consultațiile medicale, platforma oferă comerț electronic și marketing digital.

De asemenea, facilitează compararea ofertelor tuturor furnizorilor de servicii medicale și ajută clienții să obțină asistență medicală în limba lor maternă, pentru ca aceștia să poată beneficia de servicii de consiliere sigure și transparente.

Tot mai multe orașe din Turcia oferă acum străinilor servicii de turism medical, coordonate din centre medicale de la Istanbul, Antalya și Ankara, după cum a declarat Ali Yakut, director general al healthineverywhere.com.

Acesta mai spune că pacienții pot selecta cu ușurință serviciile de sănătate dorite direct de pe platforma digitală. În plus, pacienților li se oferă sprijin în cazul în care au nevoie de cazare, transfer sau traducere.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.