Șafak Mahmutyazıcıoğlu

Fostul manager al echipei de fotbal Beşiktaş și soțul celebrei prezentatoare de televiziune Ece Erken, avocatul Şafak Mahmutyazıcıoğlu, a murit după ce a fost împușcat acum două nopți, într-un restaurant pescăresc din Bakırköy, Istanbul.

Împușcături Istanbul
Împușcături Istanbul

Atacul a avut loc în jurul orei 00.30 și s-a soldat cu moartea lui Şafak Mahmutyazıcıoğlu și rănirea şoferului său, Murat Bilmez. Fostul avocat și manager a fost rănit grav, însă în ciuda tuturor intervenţiilor, a murit la spital.

Departamentul de Poliție din Istanbul a anunțat în această dimineață că au fost reținute două persoane pentru moartea avocatului în vârstă de 42 de ani. De asemenea, se depun eforturi pentru capturarea a încă 4 persoane.

Conform declarațiilor publicate până acum în presa turcă, se pare că acest conflict a pornit de la niște discuții în contradictoriu între avocat și alte persoane, de la o datorie de 65.000 TL, rămasă în urma vânzării unor bunuri imobiliare. Situația a scăpat de sub control în momentul în care avocatul a recomandat ca suma de bani să nu fie dată fără a avea un document scris.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu era unul dintre partenerii care dețineau restaurantul pescăresc din Bakırköy, același în care în 2017 a fost ucis tot prin împușcare un alt avocat, Kudbettin Kaya.

Ce spune Fikret Orman, unul dintre foștii președinți ai Beșiktașului

Fikret Orman, fost președinte al clubului Beșiktaș, a vorbit cu publicația Milliyet despre moartea lui Şafak Mahmutyazıcıoğlu.

Era o persoană pe care o iubeam foarte mult. Era ca fratele meu. Sunt încă în stare de șoc. Îmi pare atât de rău.”, spune Fikret Orman. “M-am dus la el la ora 18 și am plecat la 20. Mă sunase în prealabil și mi-a spus „vino să mâncăm” înainte de a pleca în SUA. De aceea m-am dus. (…) Am plecat devreme de la cină, pentru că mă aștepta fiica mea. Apoi am auzit vestea, nu-mi venea să cred. Dumnezeu să dea răbdare familiei şi celor dragi. Condoleanţe tuturor fanilor Beşiktaşului.”

Cine a fost Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Șafak Mahmutyazıcıoğlu s-a născut în Rize, în 1980. A absolvit Facultatea de Drept din Istanbul Kultur University și a pus bazele propriei firme de avocatură.

A fost membru al consiliului de administrație al Clubului Sportiv Beşiktaş, fiind responsabil cu problemele juridice, în timpul mandatului președintelui Fikret Orman. De asemenea, Şafak Mahmutyazıcıoğlu a fost consultant juridic pentru companii de top din Turcia.

După un divorț plin de probleme, Şafak Mahmutyazıcıoğlu s-a căsătorit în 2021 cu celebra prezentatoare de televiziune din Turcia, Ece Erken.

Șafak Mahmutyazıcıoğlu era tatăl a 2 copii.

Prezentatoarea Ele Erken și Șafak Mahmutyazıcıoğlu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.