Turkish Airlines

UPDATE – 19 noiembrie 2023

Furtuna care a început ieri la Istanbul și-a sporit efectul în timpul nopții, astfel că  din cauza ninsorii au existat noi întreruperi în transportul aerian. Avioanele au avut o aterizare dificilă pe aeroportul din Istanbul, transmite presa turcă.

*****

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, până mâine au fost anulate 105 zboruri ale companiei Turkish Airlines și 82 de zboruri ale companiei Pegasus, operate pe aeroporturile Istanbul și Sabiha Gökçen.

Inițial, Turkish Airlines a anunțat încă din cursul serii trecute că din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile așteptate la Istanbul a anulat pentru azi 40 de zboruri, în conformitate cu decizia Comitetului pentru Urgență Meteorologică. Pasagerii care aveau programate zboruri pentri azi au fost avertizați să-și verifice zborurile pe site-ul Turkish Airlines.

În declarația făcută de Pegasus Airlines, Aeroportul Sabiha Gökçen și Comitetele de Urgență Meteorologică ale Aeroportului Istanbul (MADKOM) au decis reducerea numărului de plecări și plecări pe Aeroportul Sabiha Gökçen.

Din cele 82 de zboruri Pegasus anulate, 44 au fost de astăzi (18 noiembrie) și 38 de zboruri pentru mâine, 19 noiembrie. Pasagerii care doresc să-și schimbe sau să anuleze biletele pentru zborurile afectate de condițiile meteo au fost informați că pot face acest lucru gratuit prin intermediul aplicației mobile și al site-ului web Pegasus.

CITEȘTE ȘI: Cel mai rapid metrou din Turcia, linia Aeroportul Istanbul – Kağıthane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.