Nava de croazieră „Costa Venezia”, lansată în 2019, e ancorată zilele acestea în Galataport, Istanbul.

Nava de croazieră va face turul țărilor mediteraneene și va pleca în data de 3 mai, de la Istanbul, având la bord pasageri de pe 5 continente.

Ministrul Culturii și Turismului din Turcia, Nuri Ersoy, a declarat că investițiile în operarea navelor de croazieră sunt importante pentru dezvoltarea, promovarea și industria unei țări. Acesta este motivul pentru care Istanbul trebuie să fie din nou un port de origine.

Nava de croazieră sub pavilion italian va rămâne la Istanbul până luni, când va pleca spre provincia Izmir. „Costa Venezia” va face tururi de-a lungul Turciei și Greciei, în prima etapă fiind planificate 25 de excursii, care vor continua până la iarnă. După aceea programul se va derula din Marea Mediterană până în Egipt.

Detalii referitoare la programul croazierei aflați AICI.

„Costa Venezia”, navă gigant

„Costa Venezia” este una dintre cele 15 nave Costa Cruise, fiind construită în anul 2019. Are 363 metri lungime, 45 de metri lățime și 22 de etaje. Numărul total de cabine este de 2116 și are 20 de punți. Călătorii pot beneficia de 4 restaurante, 11 baruri, 3 piscine (dintre care 2 pot fi folosite în interior) și 4 jacuzzi-uri.

La bordul navei există un teatru, o discotecă, un cazinou, internet cafe, cinema 4D, magazine și bibliotecă la bord. Copiii beneficiază de un club și o piscină specială. Spa-ul navei este desfășurat pe o suprafață de 3500 m2 și include o piscină de terapie, baie turcească, saună, secțiuni de relaxare și relaxare, sală de sport, săli de masaj și solar.

Istanbul, în Ghidul Michelin

Recent, metropola Istanbul a fost adăugată în Ghidul culinar Michelin, prilej cu care în perioada următoare vor fi oferite distincții speciale mai multor restaurante.

Astfel, Istanbulul și-a completat toate țintele pentru dezvoltarea turistică, fie că este vorba de cumpărături, gastronomie, frumuseți istorice și naturale, infrastructură aeroportuară și zboruri directe către 130 de orașe, precum și infrastructura care leagă aeroportul de centru.

Referitor la anul 2022, ministrul turismului din Turcia a reamintit că ținta este de a avea 42 de milioane de turiști și un venit din turism de 35 de miliarde de dolari.

Un răspuns la „O impresionantă navă de croazieră, „Costa Venezia”, ancorată în Galataport Istanbul”

  1. […] vas „Costa Venezia”, cu o lungime de 323 de metri, a venit de la Izmir cu 1.254 de turiști germani, ruşi şi italieni. […]

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trending

%d blogeri au apreciat: