Sorry, you have Javascript Disabled! To see this page as it is meant to appear, please enable your Javascript!
Anunțuri publicitare

În sezonul estival 2022, Bodrum a înregistrat o creștere semnificativă a turismului de croazieră, clasându-se pe locul 3 după Kușadası și Istanbul, în ceea ce privește numărul de nave și pasageri în primele 7 luni ale anului.

Recent a ancorat la Bodrum „Odyssey of the Seas”, una dintre cele mai mari nave din lume și a doua cea mai nouă navă a flotei Royal Caribbean, care a adus 3.693 de pasageri, în principal americani, britanici și germani. Pasagerii de pe nava de croazieră au făcut turul orașului Bodrum și au vizitat principalele repere arheologice.

Reprezentantul Global Ports Holding A.Ş., Aziz Güngör, a declarat pentru publicația „Anter Haber” că de anul viitor vor veni nave și mai mari în celebra stațiune de la Marea Egee, iar „Odyssey of the Seas” va sosi de două ori la Bodrum, care devine astfel o destinație foarte importantă pentru turismul de croazieră.

„Odyssey of the Seas” este o navă de croazieră cu o capacitate de 5.510 de pasageri și un echipaj de 1.663 angajați. Pe navă sunt 14 punți, 15 restaurante, 2 piscine și 2105 cabine pentru pasageri. În plus, facilitățile sale includ simulatoare de surfing și parașutism, un perete pentru alpinism, piscine, teren de baschet, spa și centru de fitness, precum și un teatru.

Peste 30 de nave de croazeră au sosit la Bodrum de la începutul sezonului

De la începutul sezonului turistic, numărul navelor de croazieră care au sosit la Bodrum a depășit 30. Ieri dimineață au sosit încă două nave de croazieră, care au adus aproximativ 1.000 de pasageri și membri ai echipajelor.

Una dintre nave este „Seabourn Encore”, cu o lungime de 179 de metri, sub pavilion Bahamas, care a venit la Bodrum din portul turcesc Çeşme aducând 329 de pasageri. Cealaltă navă, „Nautica”, cu o lungime de 180 de metri, sub pavilionul Insulelor Marshall, a sosit din portul Izmir cu 503 pasageri, majoritatea cetățeni americani, germani și australieni.

nave croaziera

Lasă un comentariuAnulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trending