frontiera Kilis Turcia Foto: Anadolu Agency

1 soldat și 7 ofițeri de poliție turci au fost răniți de o rachetă trasă de teroriștii din nordul Siriei către punctul de trecere a frontierei Öncüpınar din Kilis, anunță Anadolu Agency.

Racheta trasă de membrii organizației teroriste YPG/PKK din nordul Siriei a căzut pe campusul de operațiuni speciale al poliției turce, situat la poarta de frontieră Öncüpınar, Kilis. Răniții au fost duși la Spitalul de Stat, acolo unde au fost imediat vizitați de guvernatorul provinciei, Recep Soytürk.

Obuze la Gaziantep

Tot seara trecută, 4 obuze de rachete trase de teroriştii PKK/YPG în Siria au căzut pe un câmp gol din cartierul Karkamış din Gaziantep, provocând panică în rândul locuitorilor.

Reamintim că în cursul nopții de sâmbătă, Turcia a desfășurat operațiuni aeriene împotriva țintelor teroriste PKK/YPG în nordul Siriei și nordul Irakului. Operațiunea a venit în urma atacului terorist de duminica trecută, de pe strada Istiklal din Istanbul, în urma căruia au murit 6 persoane și au fost rănite 81.

În ultimii 35 de ani, organizația teroristă PKK e responsabilă în Turcia pentru moartea a peste 40.000 de persoane, inclusiv femei și copii.

Un comentariu la „Atac YPG/PKK cu rachetă la frontiera Turciei: 8 răniți

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.