prețuri Antalya
  1. Prețurile la lapte și produse lactate sunt la niveluri tot mai ridicate. Datele Institutului de Statistică din Turcia (TUIK) arată că prețul laptelui a crescut cu 32% în perioada iulie 2020-iulie 2021. (Sozcu)
  2. Chiriile apartamentelor din unele orașe cum ar fi Izmir și Antalya au crescut cu 50%, spune președintele Camerei Imobiliare din Izmir Mesut Güleroğlu. Una dintre explicații este legată de începerea cursurilor universitare în sistem „față în față”. (NTV)
  3. Președintele Recep Tayyip Erdogan a participat la redeschiderea moscheei Bascarsija din Sarajevo, capitala Bosnia-Herțegovina, construită în 1527. „Aș vrea să-mi exprim recunoștința față de toată lumea care a contribuit la restaurarea acestei moschei” (Bascarsija), a spus Erdogan. (Daily Sabah)
  4. Ministerul Sănătății din Turcia anunță că în ultimele 24 de ore au fost făcute 295.647 teste PCR, din care doar 18.340  au fost pozitive, iar 244 de persoane și-au pierdut viața. Toate provinciile din Turcia au acum un risc mai scăzut de COVID-19.(Hurriyet)
  5. Astăzi s-a derulat încă un protest al medicilor de familie referitor la reglementarea plăților de către stat. (Sozcu)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.