Cea mai mare platformă de călătorie din lume, Tripadvisor, a ales cele mai populare destinații de călătorie în 2022, iar în listă a fost inclus și Istanbul.

Destinațiile de vacanță din Turcia au devenit mai populare odată cu deprecierea lirei turcești din ultima perioadă, astfel că Istanbul s-a clasat în top pe locul 8.

Iată cele mai populare destinații de călătorie din lume: Dubai, Londra, Cancun, Bali, Creta, Roma, Cabo San Lucas, Istanbul, Paris și Hurghada.

De asemenea, tot în baza voturilor utilizatorilor TripAdvisor au fost anunțate și cele mai impresionante stațiuni turistice, pe primul loc aflându-se Mallorca (Spania), urmată de Cairo, Rodos, Tulum, Dubrovnik, Ibiza, Natal, Arusha, Göreme (Turcia) și Santorini (Grecia).

Destinațiile gurmanzilor

Destinațiile cu cea mai bună mâncare sunt: Roma, Londra, Paris, Dubai, Barcelona, Madrid, Sao Paulo, New York, Bangkok, Singapore, Florența și Istanbul, pe locul 12.

Câștigătorii sunt selectați pe baza recenziilor și evaluărilor de la călătorii de pe Tripadvisor, pentru cazări, restaurante și evenimente, pe parcursul unui an de zile.