accident Turcia, Mardin

Încă un accident îngrozitor pe șoselele din Turcia, al doilea după tragedia de pe autostrada TAG în care și-au pierdut viața 16 persoane. La Mardin, seara trecută 20 de persoane și-au pierdut viața în 2 teribile accidente, legate între ele.

În jurul orei 18, un camion scăpat de sub control a intrat în mulțimea aflată pe trotuar în cartierul Derik din Mardin. În urma exploziei frânei, vehiculul încărcat cu îngrășăminte s-a izbit de alte două vehicule. În scurt timp, la fața locului s-au deplasat polițiști, pompieri și echipe medicale.

La ora 18.30, o altă autospecială a scăpat de sub control și s-a izbit de autovehiculele implicate în accidentul anterior, conform Anadolu Agency.

20 de persoane au murit și 26 au fost rănite

În cele două accidente de la Mardin au murit 20 de persoane, printre aceștia și un polițist, iar cei 26 de răniți au fost transportați la spitalele din zonă. Autovehiculele implicate în accident au fost scoase de pe carosabil cu ajutorul unor macarale.

Circulația a fost închisă cât timp echipele municipalității au finalizat curățarea drumului, după care acesta a fost din nou deschis circulației.

Organele judiciare au deschis o anchetă pentru a stabili vinovații acestor accidente.

Un comentariu la „Încă o tragedie pe șoselele din Turcia: 20 de morți la Mardin

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.