iaht SALUZİ la Bodrum anterhaber.com

Unul dintre cei mai bogați afaceriști din Taiwan, Victor Hwang, își petrece vacanța la Bodrum, pe iahtul său de lux, “Saluzi”.

Familia Hwang a venit la Bodrum din insula grecească Mykonos și va rămâne în golful Torba din Bodrum aproximativ 5 zile.

Iaht cu o lungime de 70 de metri

Iahtul de ultra-lux are o lungime de 70 de metri și seamănă cu un câmp de flori în mijlocul mării, astfel că zeci localnici și turiști au făcut astăzi fotografii cu el. Designul exterior al iahtului „Saluzi” este realizat după o legendă chineză și a fost executat de artistul chinez Li Jiwei.

La bordul iahtului, a cărui valoare este estimată la 60 de milioane de dolari, se află Hwang împreună cu soția și cei 4 copii, alături de echipaj.

Vacanță la Torba, în Bodrum

Este a treia oară în ultimii 5 ani când miliardarul taiwanez își petrece vacanța la Bodrum, în golful turistic Torba. Victor Hwang are 64 de ani și este considerat a fi cel mai bogat om de afaceri din sectorul energetic din Taiwan.

Iahtul are la bord un echipaj din 34 de persoane, iar proprietarii beneficiază de un mini submarin, o bibliotecă, trei piscine, 4 jacuzzi, un cinema, săli de jocuri, precum și un centru de sporturi nautice. Atunci când membrii familiei nu folosesc iahtul, acesta poate fi închiriat, prețul săptămânal de închiriere fiind de 500.000 de euro.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.