Meteorologii turci au dat un nou avertisment de vreme rea la Istanbul, pentru 18-19 martie. Din această noapte, până sâmbătă dimineață, sunt așteptate ninsori consistente, motiv pentru care autoritățile recomandă ca oamenii să utilizeze cu prioritate transportul în comun.

Turkish Airlines a anulat mai multe zboruri

Turkish Airlines a anunțat că a anulat mai multe zboruri pe aeroporturile Istanbul și Sabiha Gökçen din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile așteptate în perioada 18-19 martie. Este vorba de 80 de zboruri de pe aeroportul din Istanbul și 20 de zboruri de pe aeroportul Sabiha Gökçen.

Din cauza condițiilor meteorologice așteptate la Istanbul pe 19 martie, 80 de zboruri (43 de zboruri interne și 37 de zboruri internaționale), cu plecare de pe aeroportul din Istanbul, au fost anulate conform deciziei MADKOM (Comitetul de Urgență Meteorologică).  Au fost anulate și 20 de zboruri de pe aeroportul Sabiha Gökçen“, se precizează în comunicatul oficial.

Călătorii care au zboruri planificate în cele două zile sunt rugați să consulte site-urile companiilor aeriene, sau aplicațiile mobile. Tranzacțiile de modificare sau rambursare a biletelor se pot face prin intermediul site-urilor, aplicațiilor mobile, prin telefon la +90 850 333 0 849, sau cu ajutorul agențiilor prin intermediul cărora au fost achiziționate biletele, până la ora zborului.

Astăzi, reprezentanții principalelor instituții din Istanbul (guvernator, primari, Semiluna Roșie, autorități din transport, energie etc) au fost convocați într-o ședință pentru a preîntâmpina eventuale probleme care pot apărea din cauza condițiilor meteo.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.