Robert de Niro

Sosit la Istanbul pentru promovarea restaurantului la care este partener, celebrul star hollywoodian Robert De Niro a acordat un interviu jurnalistului Olkan Özyurt de la ziarul Sabah.

Întrebat ce personaj din istoria Turciei ar dori să interpreteze într-un film, actorul a răspuns fără ezitare: Mustafa Kemal Atatürk.

Dacă ai putea interpreta un personaj istoric din lumea turcă, cine ar fi?”, l-a întrebat jurnalistul Olkan Özyurt pe actorul Robert De Niro. Acesta a răspuns: „Sunt sigur că există multe personaje istorice din istoria Turciei pe care mi-ar plăcea să le portretizez. Dar, bineînțeles, Atatürk îmi vine întâi în minte.” Celebrul actor spune însă că în acest moment nu există un asemenea proiect.

Restaurantul Nobu, investiția lui De Niro în Turcia

La interviu, alături de De Niro s-a aflat și faimosul bucătar Nobu Matsuhisa, partenerul actorului în lanțul de restaurante. Acesta a spus că vede un mare potențial în Turcia, referitor la bucătăria „fusion”. De altfel, ceva similar s-a întâmplat când acesta a deschis primul restaurant în Peru, deoarece bucătăria peruană nu era cunoscută în lume. După ce a combinat bucătăria japoneză cu bucătăria peruană, a devenit cunoscut în scurt timp la nivel global. „Acesta este scopul bucătăriei fusion. Există acest potențial și în Turcia”, spune el.

Actorul Robert De Niro a vizitat Istanbulul după 20 de ani, pentru a participa la o ceremonie tradițională de sake la Nobu, un restaurant japonez la care este partener. Lanțul internațional de restaurante poartă numele bucătarului Nobu Matsuhisa, care deține o participație în afacere împreună și cu producătorul american de film Meir Teper.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.