Turcia aeroport

Din cauza ceții foarte dense și a avertizărilor Centrului de Meteorologie din Istanbul, au fost anulate mai multe zboruri de pe Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen.

Meteorologii turci avertizează că din cauza ceții este extrem de scăzută va fi extrem de scăzută vizibilitatea în cursul nopții și al dimineții de mâine, mai ales în Tracia, Istanbul, Çanakkale, Balikesir, la vest de Bursa și Manisa.

AnadoluJet, un sub-brand al Turkish Airlines (THY), a anunțat că au fost anulate peste 100 de zboruri programate să decoleze mâine de pe Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen.

Autoritățile din Turcia solicită pasagerilor să urmărească informațiile legate de zboruri pe site-urile companiilor aeriene, în cazul unor posibile anulări și întârzieri ale zborurilor pentru zilele de 3 și 4 ianuarie, mai ales de pe Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen.

Pe parcursul zilei de astăzi au mai fost suspendate zboruri, pe Aeroportul Sabiha Gökçen tot din cauza ceții. Zeci de avioane aparținând Pegasus și AnadoluJet au fost plasate în poziție de așteptare, iar avioanele care care erau în stare critică de combustibil au fost deviate către Aeroportul Internațional Istanbul. Mai multe detalii referitoare la zboruri, AICI.

În această seară și site-ul Aeroportului Istanbul indica mai multe zboruri anulate sau întârziate. Mai multe detalii AICI.

Captură site Aeroportul Istanbul, 2 ianuarie 2023, ora 21.45
Captură site Aeroportul Istanbul, 2 ianuarie 2023, ora 21.45

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.