După avertismentele Direcției Generale de Meteorologie, ninsorile au început să afecteze traficul rutier, maritim și aerian la Istanbul. Consilierul de presă al companiei Turkish Airlines, Yahya Üstün, a anunțat pe un cont de socializare că au fost anulate mai multe zboruri din cauza ninsorilor din această seară de la Istanbul.

Reprezentantul Turkish Airlines spune că măsura a fost luată ca măsură de precauție din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Yahya Üstün recomandă pasagerilor să verifice starea zborurilor înainte de călătorie.

Până la această oră, 49 de zboruri ale Turkish Airlines care erau planificate să aterizeze și să decoleze de pe aeroportul Sabiha Gökçen au fost anulate. Dintre acestea, 8 zboruri sunt reciproce, pentru Milano, Köln, Ercan și Basel. De asemenea, au fost anulate 41 de zboruri interne ale Turkish Airlines.

În această după-amiază ninsoarea a creat probleme în trafic la Istanbul, fiind semnalate ambuteiaje în Beylikdüzü, Başakşehir, Küçükçekmece și Maltepe. Sistemul care măsoară densitatea traficului arăta un procent de 90% de aglomerație.

Trafic Istanbul
Trafic Istanbul

Direcția Generală de Meteorologie, a emis avertismente de cod galben și portocaliu pentru 51 de provincii din Turcia. Sunt așteptate căderi masive de zăpadă la Gaziantep, Kilis, Afyonkarahisar, Isparta, Ușak

Meteorologii spun că ninsorile vor persista încă 6 zile și că vor afecta mare parte din Turcia, cu excepția coastelor Mării Egee și Mediterane.

Direcția Generală a Autostrăzilor asigură populația că este pregătită pentru operațiunile de deszăpezire în cele 446 de centre din 18 regiuni ale Turciei, o atenție deosebită fiind acordată autostrăzii Ankara-Istanbul și pasului muntelui Bolu, acolo unde acum 2 zile circulația fusese oprită din cauza ninsorilor abundente.

Un răspuns la „Turkish Airlines a anulat mai multe curse din cauza vremii”

  1. […] în urmă cu câteva zile anunțam zborurile anulate de Turskish Airlines de pe aeroportul Sabiha Gökçen din Istanbul, de această dată purtătorul de cuvânt al companiei, Yahya Üstün, anunță că au fost anulate […]

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trending

%d blogeri au apreciat: