52 de zboruri anulate azi, pe Aeroportul Istanbul

Later edit *** Turkish Airlines (THY) și-a suspendat zborurile spre și dinspre Aeroportul Istanbul până mâine dimineață ora 04:00, din cauza ninsorilor și a condițiilor meteorologice nefavorabile.

***

Turkish Airlines (THY) a anunțat că un total de 52 de zboruri interne și internaționale de pe Aeroportul Istanbul au fost anulate astăzi din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Călătorii pot afla detalii suplimentare și starea zborurilor de pe site-ul Turkish Airlines. (Detalii AICI).

Dacă în urmă cu câteva zile anunțam zborurile anulate de Turskish Airlines de pe aeroportul Sabiha Gökçen din Istanbul, de această dată purtătorul de cuvânt al companiei, Yahya Üstün, anunță că au fost anulate 52 de zboruri și de pe Aeroportul Istanbul.

Reprezentantul companiei spune că în continuare se vor lua măsuri pentru a minimiza impactul negativ al condițiilor meteorologice asupra zborurilor companiei.

Ninsorile continuă intermitent la Istanbul, metropola fiind deja acoperită de zăpadă. Direcția Generală de Meteorologie a emis încă o avertizare de îngheț pentru următoarele ore.

În această dimineață, Direcția Generală a Autostrăzilor a anunțat că autostrada D-100 dintre Istanbul și Ankara a fost redeschisă, după ce seara trecută fusese închisă circulației pentru toate vehiculele, pe ambele sensuri.

De ieri au fost închise mai multe aeroporturi din cauza condițiilor meteo nefavorabile, iar în provinciile Van și Elazığ, sute de sate sunt izolate din cauza zăpezii.