iaht Abramovici solaris

Iahturile miliardarului rus Roman Abramovici au început să se miște în apele teritoriale ale Turciei, atrăgând privirile curioase ale turiștilor. În această dimineață a fost văzut din nou la Bodrum superbul iaht de lux „Solaris”, care fusese ancorat în ultimele luni de zile în portul Yalıkavak.

Foto: Yașar Anter
foto: Yașar Anter

Și celălalt iaht de lux al lui Abramovici, „Eclipse”, a părăsit portul Marmaris, unde se afla în această dimineață, și a ancorat în largul insulei Gocek din districtul Fethiye, la 24 de mile distanță.

eclipse iaht abramovici foto: Yașar Anter
FOTOGRAF: YASAR ANTER / BODRUM

Presa din Turcia titrează că angajații de pe cele două iahturi au efectuat în ultima perioadă lucrări de curățenie și întreținere, iar ieri la prânz superbul iaht „Solaris” a fost alimentat cu combustibil în golful Yalıkavak.

De la începutul războiului ruso-ucrainean, miliardarul rus Roman Abramovici și-a adus în Turcia întreaga flotă de iahturi, estimată la peste 1,2 miliarde de dolari americani.

Primele două iahturi aduse în apele teritoriale turcești au fost „Solaris” (valoare estimată la 610 milioane de dolari americani) și „Eclipse” (valoare de 590 milioane de dolari). Următoarele doua iahturi care au ajuns în Turcia au fost „Halo” și „Garcon”.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.