Ibrahim Tatlıses

În această dimineață, celebrul cântăreț turc İbrahim Tatlıses (70 de ani) a fost implicat într-un grav accident de circulație pe șoseaua Bodrum – Yalıkavak, în mașină aflându-se și fiica lui în vârstă de 9 ani, Elif Ada.

Microbuzul VIP cu numărul de înmatriculare 35 GH 063, în care se afla celebrul artist İbrahim Tatlıses, s-a lovit frontal cu un camion care venea din sens opus. În urma coliziunii, cele două vehicule s-au rostogolit şi au căzut într-o vale, de la 20 de metri înălțime. Microbuzul a început să ardă, însă flăcările au fost stinse de ceilalți participanți la trafic, care au oprit mașinile, pentru a acorda ajutor.

La fața locului au fost direcționate trei autospeciale de pompieri, două autospeciale de remorcare și mai multe ambulanțe. Mașinile au fost scoase din râpă cu o macara, iar în tot acest timp, Ibrahim Tatlıses a așteptat în microbuz aproximativ o oră și jumătate ca să fie descarcerat.

5 persoane rănite

În accident, au fost rănite 5 persoane, inclusiv fiica lui Tatlıses, Elif Ada, ofițerul de poliție Alper Aracioglu, șoferul de microbuz Uğur Yılmaz și încă o persoană al cărei nume nu a fost dat publicității. Sosite la fața locului, rudele lui İbrahim Tatlıses au folosit o pânză albă pentru a-i împiedica pe jurnaliști să facă fotografii.

Ibrahim Tatlıses a fost dus cu ambulanța la un spital privat din Bodrum, acolo unde de altfel au fost tratați și ceilalți răniți.

Șoferul camionului a declarat polițiștilor rutieri că în momentul accidentului ploua și că microbuzul i-ar fi ieșit brusc în față, venind de pe contrasens.

Drumul Bodrum-Yalıkavak a fost închis timp de aproximativ 2 ore, formându-se o coadă de mașini de peste 7 kilometri. Poliția a deschis o anchetă privind cauza accidentului.

İbrahim Tatlıses, pe numele său real İbrahim Tatlı, este unul dintre cei mai faimoși și îndrăgiți artiști din Turcia. Este cântăreț, producător, actor, regizor, realizator de televiziune și om de afaceri turc. Pe lângă cariera sa muzicală, İbrahim Tatlıses a făcut diverse investiții în sectorul alimentar, construcții, precum și în activități de căutare și salvare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.