accident auto

În această după-amiază, la ora 16.35, un vehicul jeep-safari care transporta turiști s-a răsturnat la Marmaris. În urma accidentului, 5 persoane și-au pierdut viața și 4 persoane au fost rănite (șoferul și 3 turiști). Se pare că din cauza ploii torențiale șoferul a scăpat vehiculul de sub control, pe un drum alunecos.

Potrivit primelor informații, victimele sunt turiști irakieni, care au plecat din Marmaris în această dimineață într-un safari cu un jeep. Vehiculul s-a răsturnat pe drumul de întoarcere, pe autostrada Datça-Marmaris, în localitatea Armutalan Tepesi. Imediat după producerea accidentului, au fost trimise numeroase ambulanțe, echipe de pompieri și de poliție. Din păcate, starea răniților este foarte gravă, astfel că autoritățile spune că e posibil ca numărul deceselor să crească.

A fost deschisă o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știri

Țara lui Mevlana: Konya

9 minute 2 săptămâni
Turcia programare spital Constituția Turciei accident Teleferic Antalya foto Anadolu Agency lalele tunceli sursa foto TRT NATO Erdogan, după alegerile din 31 martie 2024 alegeri Turcia Erdogan, sursa foto Cumhuriyet alegeri Turcia