yacht galaxy happiness

„Galaxy of Happiness”, unul dintre cele mai spectaculoase iahturi din lume, al cărui aspect exterior seamănă cu o navetă spațială, a sosit din nou la Bodrum. Superba ambarcațiune, a cărei valoare este estimată la 33 de milioane de dolari, este ancorată în golful Yalıkavak din Bodrum.

Date tehnice – „Galaxy of Happiness”

Superyacht-ul face parte din categoria trimaran și a fost construit în Letonia, în anul 2016. Este una dintre cele mai atrăgătoare ambarcațiuni din lume, atrăgând atenția prin design și culoarea argintie, asemănătoare unei navete spațiale care aterizează pe mare. „Galaxy of Happiness” are o lungime de 53 de metri și o lățime de 17 metri, putând găzdui 6 oaspeți, în 3 cabine, plus cei 6 membri ai echipajului.

„Galaxy of Happiness” este un iaht cu motor de 53,32 m, construit în Letonia de Latitude Yachts și livrat în anul 2016. Este unul dintre cele 2 modele Galaxy. Iahtul este proiectat special pentru a rămâne stabil pe o mare agitată, atinge o viteză de 30 de noduri și folosește cu până la 40% mai puțină energie pentru a atinge aceeași viteză ca un iaht convențional. Ambarcațiunea a fost proiectată de Coste Design & Partners, care a finalizat și arhitectura navală, iar interiorul a fost proiectat de Latitude Yachts.

În prezent, „Galaxy of Happiness” navighează sub pavilionul Insulelor Cayman, al doilea cel mai popular pavilion pentru superyacht-uri. În clasamentul celor mai mari iahturi din lume, superyacht-ul „Galaxy of Happiness” figurează pe locul 743. Este al 2-lea ca mărime construit de compania Latitude. Proprietarul iahtului este afișat în SYT iQ și este disponibil exclusiv pentru abonați. Datele SYT iQ arată că iahtul „Galaxy of Happiness” a fost vândut ultima dată în anul 2014.

„Galaxy of Happiness”, superyacht de lux

Conform Charter World, puntea principală a iahtului „Galaxy of Happiness” este foarte spațioasă, ideală ca zonă de divertisment. Acest spațiu are canapele curbe încorporate atât pe partea babord, cât și la tribord, precum și o masă mare în centru, care poate găzdui 12 oaspeți. Această zonă poate fi un loc perfect pentru activități recreative, yoga etc. La fel de spectaculoase sunt și scările care duc în jos, către carcasele exterioare ale trimaranelor.

În spatele zonei principale de zi, în aer liber sunt două șezlonguri mari, iar accesul în apă pentru îmbăiere se face printr-o scară largă, care coboară la platforma de înot.

De pe puntea principală, atât scările babord, cât și tribord duc la flybridge, unde se află o cadă cu hidromasaj, înconjurată de scaune de bar. Tot de pe puntea principală, prin niște uși curbate din sticlă, se intră în zona ibterioară de zi. Decorul acestui spațiu este rafinat, cu mobilier alb și accente din lemn, plus pardoseală din lemn lucios. În partea de tribord este o zonă cu o canapea și măsuțe de cafea, iar vizavi de babord este masa de sufragerie care poate găzdui 12 oaspeți. Zona este completată cu un televizor mare și un sistem de sunet ultra performant.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.