iaht Dmitri Peskov Bodrum, foto: Yașar Anter

Cei care astăzi au mers în golfurile Bodrumului, au avut parte de o surpriză de proporții. Unul dintre cei mai apropiați oameni ai președintelui rus Vladimir Putin, e vorba de purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov, se află în vacanță alături de familia sa, pe un iaht.

Jurnaliștii turci de la publicația Sözcü l-au fotografiat pe Dmitri Peskov alături de soția lui, Tatyana Navka, în golfurile din Bodrum.

Vacanță pe un iaht de lux

Conform presei din Turcia, cuplul a fost fotografiat pe iahtul de lux „Elegant 007”, cu o lungime de 73 de metri, care spun jurnaliștii turci că poate fi închiriat săptămânal. Pe parcursul zilei, oaspeții s-au bucurat de priveliștea excepțională de la Yalıkavak, Cennetkoy, Türkbükü și Demirkoyu. Pesko și soția sa, au venit ieri cu iahtul de la Kușadası, după ce au vizitat cetatea antică Efes și Casa Fecioarei Maria.

Care sunt caracteristicile iahtului pe care își petrece vacanța diplomatul rus Dmitri Peskov și cât costă să fie închiriat pentru o săptămână, aflați de AICI.

Gazetarul turc Yasar Anter spune că azi iahtul pe care se află Peskov a făcut un tur al mai multor golfuri din Bodrum, nivelul de securitate în jurul său fiind extrem de ridicat. Mai multe bărci au însoțit iahtul pe care se află Peskov, iar la un moment dat acesta a schimbat iahtul cu un altul, numit „Sorrento„, care are 62 de metri lungime.

Cine e soția lui Dmitri Peskov

Soția lui Dmitri Peskov (54 de ani), Tatyana Navka (47 ani), este una dintre cele mai faimoase dansatoare pe gheață din Rusia. Împreună cu partenerul ei de dans, Roman Kostomarov, este campioană olimpică în 2006, de două ori campioană mondială (2004-2005), de trei ori campioană în finala Grand Prix-ului (2003-2005) și de trei ori campioană europeană (2004-2005). La începutul carierei, a concurat pentru Uniunea Sovietică și Belarus.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știri

Țara lui Mevlana: Konya

9 minute 3 săptămâni
turnul fecioarei ataturk foto Turcia programare spital Constituția Turciei accident Teleferic Antalya foto Anadolu Agency lalele tunceli sursa foto TRT NATO Erdogan, după alegerile din 31 martie 2024