TITAN iaht miliardar Abramov

„Titan”, iahtul de lux al miliardarului rus Aleksander Abramov, a sosit la Bodrum. Valoarea ambarcațiunii este estimată la 100 de milioane de dolari.

Super-iachtul a fost lansat la apă în 2010 și a fost construit la șantierul naval Abeking & Rasmussen. Poate atinge o viteză maximă de 16 noduri (30 km/h), în timp ce viteza de croazieră este de 14 noduri (26 km/h).

Designul interior și exterior a fost realizat de Reymond Langton Design Ltd. Are o lungime de 80 de metri, 30 de camere, o sală de sport, un jacuzzi pe punte, un cinema și circulă sub pavilionul Insulelor Cayman. Ultima oară a fost renovat în 2021.

Aleksander Abramov (61 de ani) este președintele consiliului de administrație al Evraz Holding, unul dintre cei mai mari producători de oțel din Rusia, cu o avere estimată la 6,5 miliarde de dolari. Nu se știe deocamdată cât timp va rămâne iahtul în golfurile peninsulei Bodrum. De asemenea, Abramov este și proprietarul unui avion Airbus A319, în valoare de 90 de milioane de dolari.

Înainte de iahtul lui Aleksander Abramov, iahturile miliardarului rus Roman Abramovici, „Solaris” și „Eclipse”, au fost de asemenea ancorate în apele teritoriale ale Turciei.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.