În perioada 16-25 decembrie 2022, hotelul „Four Seasons Bosphorus” din Istanbul găzduiește pentru al treilea an consecutiv Târgul de Crăciun, cu tarabe pline de cadouri, dar și cu spectacole muzicale.

Sunt aproximativ 100 de standuri de cumpărături pentru cadouri ale mărcilor celebre, dar și standuri pentru delicii culinare internaționale: hot-dog german, cornuri franțuzești, ori prăjituri din turtă dulce.

Pentru copii, organizatorii au programat mai multe ateliere de lucru și întâlniri cu Moș Crăciun.

În fiecare seară, pe scena amplasată pe malul Bosforului vor concerta mai mulți artiști populari în Turcia: Ayhan Sıcımoğlu, Can Bonomo și Cem Adrian, Yalin, Yașar, Zeynep Bastık, Adamlar, Oscar and the Wolf, Köfn, Melike Şahin şi Clock at Home.

Prețul de intrare și pornește de la 650 TL (echivalentul a 160 lei sau 32,5 euro la cursul zilei), iar copiii sub 6 ani au intrare liberă.

Programul în timpul săptămânii se derulează între orele orele 12:00 și 23:00, iar în weekend în câte două reprize, între 11.00 și 16:30 și între 18:00 și 23:00. Biletele sunt disponibile pe www.passo.com.tr.

Târg de Crăciun Four Season Bosfor
Târg de Crăciun Four Season Bosfor

Un comentariu la „Târgul de Crăciun de la Istanbul

  1. Serios ??? 30 euro intrarea la un targ de craciun ??? Daca mi-ar da mancare si bautura de banii astia, da … Dar asa ? In europa nu exista intrare la asa ceva…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.