Istanbul zapada

Guvernatorul provinciei Istanbul, Ali Yerlikaya, a anunțat că astăzi din cauza condițiilor meteo nefavorabile au fost suspendate intrările tuturor autovehiculelor în Istanbul, dinspre nord (provincia Tracia).

De la ora 16.30, căderile masive de zăpadă și viscolul au creat nenumărate probleme în partea europeană a provinciei Istanbul.

Twitter
Twitter

De asemenea, centrele comerciale din Istanbul vor fi închise astăzi la ora 19.30, din cauza ninsorilor prognozate în această seară. 

Guvernatorul provinciei Istanbul, Ali Yerlikaya, a anunțat că liniile de transport în comun către Esenler și Harem au fost suspendate până mâine dimineață la ora 8.

Circulație întreruptă în mai multe provincii

Direcția Generală a Autostrăzilor anunță că a fost oprită din nou circulația din Anatolia spre Istanbul și din Sakarya, în direcția Izmit și Istanbul. 

În Kocaeli, a fost oprit doar traficul de vehicule grele (tiruri în direcția Istanbul). Circulația de la Yalova în direcția Istanbul și Izmir a fost de asemenea oprită, pentru toate autovehiculele.

Blocaje la Tekirdağ

Într-o declarație făcută de Biroul Guvernatorului Tekirdağ, se arată că niciun vehicul nu are voie să iasă spre Istanbul, până la noi decizii. Echipajele de poliție au întors din drum toate autovehiculele de la punctele de trecere spre Istanbul, inclusiv în centrul orașului Tekirdağ, districtele Çorlu, Marmaraereğlisi și Çerkezköy. 

Cozi lungi de autovehicule s-au format pe segmentul autostrăzii E-5 care traversează o parte a Istanbulului, șoseaua fiind acoperită de zăpadă, iar vizibilitatea fiind extrem de scăzută.

Harta
Harta

Zeci de cetățeni care au plecat de la serviciu către case au renunțat să mai aștepte autobuzele în stații și merg pe jos, pe marginea drumului, prin viscol și zăpadă. La orele de vârf din Istanbul, mijloacele de transport în comun au fost extrem de aglomerate, motiv pentru care activitatea metroului a fost prelungită până la ora 02:00.

Acoperiș prăbușit în Aeroportul Istanbul

Publicația Sozcu a preluat declarația consilierului de presă al Turkish Airlines, Yahya Üstün, care a anunțat că s-a prăbușit acoperișul unui depozit din Aeroportul Istanbul, din cauza maselor de zăpadă și a furtunii. Niciun angajat nu a fost rănit.

Turkish Airlines (THY) și-a suspendat zborurile pe Aeroportul Istanbul până marți, 25 ianuarie ora 04:00, din cauza ninsorilor și a condițiilor meteorologice nefavorabile.

Reduceri la zborurile de pe Sabiha Gökçen

După ședința Comitetului de urgență de astăzi, conducerea aeroportului Sabiha Gökçen din Istanbul anunță că mâine se va opera o reducere de 15% a zborurilor, din cauza condițiile meteo nefavorabile.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știri

Țara lui Mevlana: Konya

9 minute 2 săptămâni
Constituția Turciei accident Teleferic Antalya foto Anadolu Agency lalele tunceli sursa foto TRT NATO Erdogan, după alegerile din 31 martie 2024 alegeri Turcia Erdogan, sursa foto Cumhuriyet alegeri Turcia