promovare Cappadocia Turcia

O echipă de producție video din Italia a înregistrat zilele trecute un material video cu frumusețile vizuale ale Cappadociei, pentru a realiza un film de promovare referitor la bogăția turistică a Turciei.

Este vorba de un film promoțional care acoperă Istanbulul, Izmirul, Bodrumul și Cappadocia. Producția va fi difuzată pe diverse canale de televiziune și platforme de social media din Italia.

Filmări pentru promovare în Cappadocia

În acest moment, în ultima etapă a realizării filmului, echipa a filmat în Cappadocia. Văile acoperite cu hornuri de zâne din Çavuşin şi Göreme au fost filmate din cer, cu un balon cu aer cald.

Filmările italienilor au fost supravegheate chiar de președintele Comisiei de Film din Turcia, Sait Yardimci. Anterior, au mai fost realizate filmări similare și în alte țări, sub sponsorizarea aceleiași agenții de turism din Italia.

Coordonatorul echipei de filmare, Vanessa Berta, a declarat pentru Agenția Anadolu (AA) că după lansarea filmului, bogățiile istorice, naturale și culturale ale Turciei vor atrage și mai mult atenția turiștilor europeni. Aceasta mai spune că distribuirea pe rețelele de socializare a imaginilor realizate de turiști sunt importante pentru turism, dar producțiile video profesionale contribuie foarte mult la promovarea unei destinații turistice.

Acesta este motivul pentru care Vanessa Berta consideră că publicitatea este indispensabilă centrelor de turism din lume. Ea atrage atenția că destinațiile alese din Turcia sunt foarte diferite, Istanbulul fiind deja prima escală pentru turiști, cu multe culturi. În Cappadocia nu există ieșire la mare, dar toate frumusețile naturii sunt disponibile, arheologia fiind un reper deosebit de important, iar Bodrum și İzmir sunt prezentate ca un pachet turistic unitar.

Știri

Țara lui Mevlana: Konya

9 minute 3 săptămâni
turnul fecioarei ataturk foto Turcia programare spital Constituția Turciei accident Teleferic Antalya foto Anadolu Agency lalele tunceli sursa foto TRT NATO Erdogan, după alegerile din 31 martie 2024