Cea mai mare platformă de călătorie din lume, Tripadvisor, a ales cele mai populare destinații de călătorie în 2022, iar în listă a fost inclus și Istanbul.

Destinațiile de vacanță din Turcia au devenit mai populare odată cu deprecierea lirei turcești din ultima perioadă, astfel că Istanbul s-a clasat în top pe locul 8.

Iată cele mai populare destinații de călătorie din lume: Dubai, Londra, Cancun, Bali, Creta, Roma, Cabo San Lucas, Istanbul, Paris și Hurghada.

De asemenea, tot în baza voturilor utilizatorilor TripAdvisor au fost anunțate și cele mai impresionante stațiuni turistice, pe primul loc aflându-se Mallorca (Spania), urmată de Cairo, Rodos, Tulum, Dubrovnik, Ibiza, Natal, Arusha, Göreme (Turcia) și Santorini (Grecia).

Destinațiile gurmanzilor

Destinațiile cu cea mai bună mâncare sunt: Roma, Londra, Paris, Dubai, Barcelona, Madrid, Sao Paulo, New York, Bangkok, Singapore, Florența și Istanbul, pe locul 12.

Câștigătorii sunt selectați pe baza recenziilor și evaluărilor de la călătorii de pe Tripadvisor, pentru cazări, restaurante și evenimente, pe parcursul unui an de zile.

Un comentariu la „Istanbul, în topul celor mai populare destinații de călătorie, conform TripAdvisor

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știri

Țara lui Mevlana: Konya

9 minute 2 săptămâni
Constituția Turciei accident Teleferic Antalya foto Anadolu Agency lalele tunceli sursa foto TRT NATO Erdogan, după alegerile din 31 martie 2024 alegeri Turcia Erdogan, sursa foto Cumhuriyet alegeri Turcia