Istanbul zăpadă

Guvernatorul Istanbulului, Ali Yerlikaya, a anunțat că din cauza ninsorilor abundente anunțate de meteorologi, camioanele și TIR-urile nu vor avea voie să intre în Istanbul de joi, 10 martie, ora 4, până la noi informații.

Într-o declarație pe contul său de Twitter, acesta a precizat că TIR’urile si camioanele care călătoresc din Tracia și Anatolia către Istanbul nu vor avea voie să intre în metropolă joi, 10 martie, după ora 4 dimineața.

Meteorologii spun că ninsorile vor începe de la primele ore ale dimineții de joi, vor continua până marți, 15 martie, iar grosimea zăpezii va atinge valorile semnalate în ianuarie (70-80 cm).

Primarul Istanbulului, Ekrem İmamoğlu, a precizat că toate echipele primăriei sunt pregătite pentru intervențiile de deszăpezire și că se vor face eforturi pentru a menține circulația deschisă pe rețeaua de drumuri, care e de 4.023 km.

Un comentariu la „Intrarea în Istanbul, interzisă pentru TIR-uri și camioane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știri

Țara lui Mevlana: Konya

9 minute 2 săptămâni
turnul fecioarei ataturk foto Turcia programare spital Constituția Turciei accident Teleferic Antalya foto Anadolu Agency lalele tunceli sursa foto TRT NATO Erdogan, după alegerile din 31 martie 2024