pret locuințe scumpiri Istanbul permis sedere an aerial shot of the city of istanbul

Ministerul de Interne din Turcia anunță că având în vedere densitatea cetățenilor străini în diverse regiuni ale țării, a fost luată decizia de a închide unele zone din anumite provincii.

De la 1 iulie 2022, numărul zonelor închise a ajuns la 1.169, iar cartierele din fiecare provincie sunt enumerate în documentul atașat AICI.

Acest lucru înseamnă că în aceste zone pentru cetățenii străini veniți în Turcia nu se va mai face niciun fel de înregistrare de protecție temporară și nu se vor mai acorda permise de ședere, cu excepția reîntregirii familiei și pentru copiii nou-născuți.

Zonele în care nu se mai acordă permise de ședere

În lista oficială, conduce provincia Gaziantep din Turcia, care avea la data de 1 iulie peste 160 de cartiere închise pentru cetățenii străini, urmată de provincia Hatay cu 108 cartiere, Gaziantep și Mardin.

Istanbulul are închise în total 54 de cartiere, din care 13 cartiere în Fatih, 10 cartiere în Beyoğlu, 8 cartiere în Esenyurt, câte 4 cartiere în Zeytinburnu și Șișli, câte 3 cartiere în Küçükçekmece și Avcılar, 2 cartiere în Bașakșehir și câte 1 cartier în Bahcelievler, Beşiktaş, Beylikdüzü, Sarıyer, Șile, Tuzla și Ümraniye.

Dintre zonele turistice de la Marea Egee și Mediterană, au fost închise mai multe cartiere din provincia Antalya, printre care Alanya, Döşemealtı, Konyaaltı și Muratpașa, precum și cartierul Ölüdeniz din Fethiye, Muğla.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știri

Țara lui Mevlana: Konya

9 minute 2 săptămâni
turnul fecioarei ataturk foto Turcia programare spital Constituția Turciei accident Teleferic Antalya foto Anadolu Agency lalele tunceli sursa foto TRT NATO Erdogan, după alegerile din 31 martie 2024