furtuna istanbul
  1. Direcția Generală de Meteorologie (MGM) a emis pentru mâine o avertizare de furtună la Istanbul. (Sozcu)
  2. Un incendiu forestier a izbucnit în Istanbul Heybeliada, care a crescut foarte repede din cauza vântului, 230 de persoane fiind evacuate. Flăcările au fost ținute sub control cu ​​intervenția pompierilor, care au intervenit atât pe uscat, cât și pe calea aerului, cu un elicopter. O anchetă a fost lansată asupra cauzei incendiului. (Cumhuriyet)
  3. În timpul unei operațiuni de la Șanlıurfa împotriva organizației teroriste ISIS, au fost capturate 6 persoane care erau în contact cu cei mai înalți conducători ai organizației teroriste din Irak și Siria. (Sozcu)
  4. Turcia ia noi măsuri împotriva migrației ilegale și lansează începând cu 1 septembrie o nouă unitate de comandă a pazei de coastă pe lacul Van. (Anadolu Ajansi)
  5. Peste 90% din cazurile de COVID din Turcia sunt cu tulpina Delta, a declarat ministrul sănătății, Fahrettin Koca. (Anadolu Ajansi)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știri

Țara lui Mevlana: Konya

9 minute 3 săptămâni
turnul fecioarei ataturk foto Turcia programare spital Constituția Turciei accident Teleferic Antalya foto Anadolu Agency lalele tunceli sursa foto TRT NATO Erdogan, după alegerile din 31 martie 2024