Turskih Airlines ninsoare

Later edit  – Turkish Airlines (THY) și-a suspendat zborurile spre și dinspre Aeroportul Istanbul până mâine dimineață ora 04:00, din cauza ninsorilor și a condițiilor meteorologice nefavorabile.

***

Turkish Airlines (THY) a anunțat că un total de 52 de zboruri interne și internaționale de pe Aeroportul Istanbul au fost anulate astăzi din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare de purtătorul de cuvânt al companiei, Yahya Üstün. Reprezentantul companiei spune că în continuare se vor lua măsuri pentru a minimiza impactul negativ al condițiilor meteorologice asupra zborurilor companiei.

Călătorii pot afla detalii suplimentare referitoare la cele 52 de zboruri anulate de pe Aeroportul Istanbul și starea celorlalte zboruri de pe site-ul Turkish Airlines. (Detalii AICI).

Ninsori abundente la Istanbul

Ninsorile continuă intermitent la Istanbul, metropola fiind deja acoperită de zăpadă. Direcția Generală de Meteorologie a emis încă o avertizare de îngheț pentru următoarele ore.

În această dimineață, Direcția Generală a Autostrăzilor a anunțat că autostrada D-100 dintre Istanbul și Ankara a fost redeschisă, după ce seara trecută fusese închisă circulației pentru toate vehiculele, pe ambele sensuri.

De ieri au fost închise mai multe aeroporturi din cauza condițiilor meteo nefavorabile, iar în provinciile Van și Elazığ, sute de sate sunt izolate din cauza zăpezii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știri

Țara lui Mevlana: Konya

9 minute 2 săptămâni
turnul fecioarei ataturk foto Turcia programare spital Constituția Turciei accident Teleferic Antalya foto Anadolu Agency lalele tunceli sursa foto TRT NATO Erdogan, după alegerile din 31 martie 2024