revelion 2022

Primăria Bodrum anunță că în acest an va organiza pentru prima dată o serie de petreceri pentru Anul Nou, iar în noaptea de Revelion va concerta celebra Sertab Erener.

Evenimentele se vor desfășura sub egida „Happy Love Year” pentru a contribui astfel la revigorarea turismului și în timpul iernii.

Mai exact, până pe 3 ianuarie 2022, în intervalul orar 18-22, se vor organiza concerte în 3 piețe diferite din Bodrum: Kumbahçe, Hilmi Uran și în Piațeta Municipiului Bodrum.

Cine e Sertab Erener

În noaptea de Revelion, celebra cântăreață Sertab Erener va concerta pe scena principală din centrul Bodrumului. Reamintim că Sertab Erener a reprezentat Turcia la Eurovision în anul 2003 și a câștigat competiția cu piesa „Everyway that I can”.

 

De asemenea, în programul organizat de autoritățile locale din Bodrum sunt incluși aproape 100 de artiști, precum Ozan Doğulu, Hera, Tan Taşçı, Melek Mosso, Cerem Onurluer și mulți DJ celebri.

Primarul municipiului Bodrum, Ahmet Aras, anunță că întreaga zonă este deja împodobită cu lumini și decorațiuni, iar celebra stațiune Bodrum se pregătește să întâmpine anul 2022 cu o petrecere magnifică, despre care spune că va fi cea mai frumoasă petrecere de Anul Nou din Turcia, din toate punctele de vedere, pentru că din antichitate „ la Bodrum anii sunt plini de fericire și iubire”.

Programul evenimentelor „Happy Love Year” 2021

Pe parcursul următoarelor zile, muzica va însoți nenumărate activități specifice perioadei de iarnă, iar în piețe vor fi amenajate patinoare, carusele și standuri de suveniruri.

Din programul anunțat de organizatori semnalăm câteva repere:

– 25 decembrie, în Piața Municipalității Bodrum vor concerta Ersin Show, Ozan Doğulu și Hera;

– 26 decembrie, DJ Deeperise și Jabbar;

– 27 decembrie, DJ Mahmut Orhan;

– 28 decembrie, Tan Taşçı;

– 29 decembrie, DJ Suat Ateşdağlı și Cerem Onurluer;

– 30 decembrie, Melek Mosso, DJ Ersin Show

-31 decembrie, petrecere de Revelion, susținută de DJ Ersin Show și Sertap Erener.

Programul detaliat poate fi vizionat AICI.

Primarul Ahmet Aras mai spune că va organiza și un spectacol de zăpadă artificială, iar seria de evenimente va fi promovată publicitar la Istanbul și Ankara, pentru a veni astfel în sprijinul proprietarilor de hoteluri și restaurante din Bodrum, grav afectați financiar de restricțiile impuse în timpul pandemiei.

Știri

Țara lui Mevlana: Konya

9 minute 2 săptămâni
Turcia programare spital Constituția Turciei accident Teleferic Antalya foto Anadolu Agency lalele tunceli sursa foto TRT NATO Erdogan, după alegerile din 31 martie 2024 alegeri Turcia Erdogan, sursa foto Cumhuriyet alegeri Turcia